Hjälp med trädgårdsarbeten

Hjälp med trädgårdsarbeten

Hejsan hoppsan!

Trädgårdsarbeten i Trelleborg redan i april? Ja det här är inget aprilskämt, utan ni läste rätt. Solen har legat på ett bra tag här nere i Trelleborg nu och jag såg ganska omgående en hel del grejer som behövde göras på tomten därför ringde jag till en trädgårdsfirma, en firma som sköter det mesta som har med trädgårdsarbeten att göra. Jag tycker det är väldigt bra med företag som kan hjälpa till med hushållet, speciellt för mig som inte har så mycket tid över eftersom jag driver eget och det tar mycket av all tid man har. Exempelvis så har jag varannan vecka städning här hemma i huset och under sommartid så är det fullt ös med trädgårdsarbeten i form av gräsklippning och vattning. Nu på våren så är det mest förberedande trädgårdsarbeten så som att klippa till häcken och plantera, jag har egentligen ingen koll riktigt på vad en trädgårdsfirma gör utan jag säger bara att jag vill ha en så snygg trädgård som det bara går och det får jag varje gång. Jag och min familj är en hel del på resande fot under somrarna, dels för att få lite semester men mycket för att jag då kan passa på att arbeta också. Under den kommande sommaren så ska jag försöka undvika att arbeta på semestern och vi ska faktiskt spendera stora delar av sommaren hemma i Trelleborg, det ska blir riktigt skönt. Jag har en vision om att bygga en pool och renovera om våran altan, det har inte gjorts jättemycket med tomten förutom trädgårdsarbeten då. Vi har väldigt bra förutsättningar för att kunna ha det riktigt gött under sommaren här hemma. Nu måste jag dock återgå till jobbet, men ni behöver inte för länge på nästa inlägg. Ta hand om er och njut i den härliga vårsolen.  


Kommentarer är stängda.