Ingen trädfällning idag

Ingen trädfällning idag

Hej! Den tänkta sovmorgonen som jag hade inplanerat blev inte riktigt av om man säger så, ungarna var uppe med tuppen och de är inte särskilt tysta av sig när på morgonen. Vi tänkte ha lite trädfällning i trädgården idag men jag vet inte om det blir något av det, jag får nämligen inte igång motorsågen och då blir det väldigt svårt. Att sågen inte går igång är väl egentligen inte så konstigt, jag tror inte att jag använt den på säkert en tio år utan den har bara legat där ute i förrådet. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske att jag får ringa hit någon som kan utföra trädfällning istället. Det känns väldigt dumt att åka och köpa en ny motorsåg, har jag inte använt den på tio år så lär det dröja minst tio till innan jag kommer använda den igen. Barnen var riktigt laddade på att få se lite träd fälla och det hade varit perfekt för oss med tanke på att vi börjar få ont om ved också, men det ska nog ordna sig. Jag vet inte vad som har hänt med ungarna på senaste tiden, de har börjat vara ute och aktivera sig istället för att sitta inne hela dagarna och kolla på teve. Det är givetvis positivt att de kan ha roligt utan massa teknik, just nu är det cykla som är den roligaste aktiviteten. Jag tror minsann att den äldste sonen har upptäckt varenda liten vrå i Alingsås med sin cykel, det känns som att det är det enda han gör på dagarna. De är väldigt lika mig på den fronten, jag kommer ihåg att jag var precis likadan och just det där med att cykla var väldigt roligt. När jag var liten så bodde vi en bit utanför Alingsås men jag och min lillebror brukade alltid ta cykeln in till Alingsås centrum för att träffa våra vänner. Man kanske skulle ringa hit någon som kan göra trädfällning så kan jag och barnen ta en cykeltur istället. 


Kommentarer är stängda.