Stubbfräsning i trädgården

Stubbfräsning i trädgården

Hej där bloggen! Idag har jag fällt lite träd här på tomten i Jönköping och nu behöver jag därför hjälp med stubbfräsning för att få bort det sista av träden. Det är ganska många träd som har försvunnit och min lilla robotgräsklippare gillar inte riktigt de stubbarna som är kvar i trädgården. Framförallt så tycker inte jag om att behöva gå runt och trimma runt träden. Anledningen till att jag fällde träden var för att få lite mer sol in på tomten och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet. För att vara första gången som jag fäller några träd så gick det ändå bra. Nu har jag gott om sol som når över hela uteplatsen där jag har mina bord och stolar, så nu när semestern snart är här så kan jag sitta ute och sola hela dagarna. Får jag bara hjälp med stubbfräsning också så är det gräsklippningen snart ett minne blott för mig. Jag skaffade en sådan där robotgräsklippare inför sommaren och till en början så måste jag erkänna att jag var väldigt skeptisk, men än så länge har det minst sagt varit en positiv överraskning. Enda problemet jag märkt är att den krävt lite mer marginal än en vanlig gräsklippare och att den inte riktigt tar lika bra på runt träd och stenar. Som tur är så finns det dock inte så mycket av den varan längre utan nu ska lille klippare kunna tuffa på utan några bekymmer på trädgården. Jag är väldigt nöjd med att inte behöva trimma någonting längre, det är absolut ingenting som jag kommer sakna. Men först måste jag få lite assistans med stubbfräsning, för utan det så lär trimmern behöva åka fram igen. Jag tänkte faktiskt fixa så att det kommer hit någon trädgårdsmästare i veckan och hjälper mig med det.  


Kommentarer är stängda.