Trädfällning för att få lite sol på altanen

Trädfällning för att få lite sol på altanen

Tjenare tjenare!

Nu åker motorsågen fram här i Uppsala och det är verkligen på tiden, här ska det bjudas på en trädfällning utan dess like. Ingenting ska längre hindra mig från att få sol på min altan och just nu är det väldigt mycket som hindrar mig och min granne från det så nu har vi gått ihop och anställt Eriksmarks Trädtjänst för att få ordning på saker och ting. Eftersom att vi båda var lediga idag så har vi ändå inget bättre för oss än att kolla på lite trädfällning, jag tror att med lite kaffe och fika så kan det bli en riktigt trevlig dag. Vi får lyfta ut några stolar i solen med så att vi kan njuta lite extra samtidigt som det fälls träd till höger och vänster. Min fru har ingen aning om att jag har anställt trädfällning och jag tror det kommer bli en väldigt positiv reaktion från hennes sida, det är hon som har klagat mest på att vi inte har någon sol på altanen. Hon ville att vi skulle bygga vår altan på framsidan men jag sa direkt nej till det, jag vill inte ha en altan tre meter ifrån gatan så att varenda kotte som går förbi kan se när vi ligger och solar. Så därför byggde jag den på baksida och det fick jag banne mig bekänna färg för, det var inte särskilt populärt ska ni veta. Grannen har altanen på sin baksida också så jag tycker det är perfekt för då kan vi sitta och tjöta lite emellanåt. Jag vet inte hur många träd som kommer att behöva fällas men jag skulle tippa på att det är ungefär fyra eller fem för att vi ska kunna ha sol. Eriksmarks Trädtjänst ska komma vid tolv så det är bara några minuter kvar innan vår trädfällning startar, håll utkik för lite bilder här på bloggen senare.


Kommentarer är stängda.