Trädfällning och stubbfräsning

Trädfällning och stubbfräsning

Hallå där alla läsare! Hoppas att ni har en otroligt härlig dag och att ni är redo för ett nytt inlägg här på bloggen, idag ska vi nämligen prata lite om stubbfräsning. Som ni kanske redan vet så är jag en person som tycker väldigt mycket om att fixa och dona i trädgården, det är harmoniskt och självklart väldigt härligt med en fin trädgård. Jag har hållit på ett bra tag nu med att försöka förbereda min trädgård inför sommaren och det har faktiskt gått förvånansvärt bra, än så länge har jag inte stött på några svåra hinder. Det som jag redan nu vet att jag kommer behöva hjälp med är stubbfräsning, jag har nämligen fällt några träd här på tomten, vilket har gått helt problemfritt. Men jag har inte några maskiner för att kunna utför någon stubbfräsning, så jag kommer behöva kontakta något trädgårdsföretag som kan hjälpa mig med den biten. Vissa bryr sig inte så mycket om stubben är kvar efter en trädfällning men jag tycker faktiskt att det är betydligt mycket snyggare om man tar bort allting, det är dessutom mer praktiskt. Med stubben kvar så behöver man oftast trimma för att korta ner gräset och det är absolut inte den sysslan som jag tycker mest om i trädgården, så därför föredrar jag om stubben försvinner med trädet som fällts. Så fort jag tagit ner alla träd som jag vill så ska jag ringa till något företag i Uppsala som erbjuder stubbfräsning och sen är egentligen majoriteten av trädgården väl förberedd inför sommaren. Jag hoppas att vi får en riktigt fin sommar och vår, det känns som att vi har gjort oss förtjänta av det. Nu tänkte jag faktiskt runda av här och börja laga lite middag, men ni får ha en fantastiskt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.