Trädfällning på schemat

Trädfällning på schemat

Hej på er! Det har kanske blivit dags att börja röja lite på tomten nu, jag har gjort en liten lista av saker som behöver göras innan sommaren är här. På listan finns bland annat trädfällning, målning av staket, trimning, och lackning av altan. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska börja med trädfällning eller om jag ska måla om staketet, jag är egentligen inte speciellt sugen på att göra något av det. Trädfällning har alltid Trädsmak gjort hos mig när jag behövt det, men nu är det så små träd som ska fällas så det klarar jag garanterat själv. Ommålning av staketet kommer ta ganska lång tid och egentligen vill jag försäkra mig om att det kommer vara skönt väder i åtminstone två dagar framåt så att jag kan ta det i lugn och ro. Det är väldigt skönt väder idag och enligt prognosen ska det hålla i sig i Värnamo över hela helgen, vilket betyder att jag i så fall kan gå ut när det är som varmast på dagen och måla utan att behöva oroa mig. Det låter inte helt tokigt va, jag tror nog att det är den lösningen som vi kör på. Det betyder att det inte idag blir trädfällning som står på schemat och det tror jag blir bra. Då kan jag också ta det lite lugnt och åka in till Värnamo för att käka lite lunch och kanske ta någon fika samtidigt, eller så kör jag järnet och så kanske jag hinner med att trimma lite. Förmodligen så blir det första alternativet som kommer gälla för mig, jag är inte mycket för att stressa igenom saker utan det får ta den tid det tar helt enkelt. Nu har jag druckit upp min kopp och fått i mig mina mackor så det har nog blivit dags starta med trädfällning nu.  


Kommentarer är stängda.