Duktig målare i Västervik

Duktig målare i Västervik

Hej på er alla fina följare

I vanliga fall kanske jag mest brukar fokusera på tips om blommor och trädgård, men idag vill jag tipsa om en målare som jobbar i och i närheten av Västervik, hans firma heter Helgenäs Måleri. Han hjälpte mina föräldrar att måla om hemma hos dem innan de skulle sälja sitt hus och det blev så bra. Inte bara att det blev snyggt, han var väldigt professionell och gjorde jobbet snabbt och resultatet blev toppen. Det gjorde ju också att mina föräldrar kunde känna att det var en bra investering att ta hjälp av en målare när de också fick huset värderat både före och efter ändringarna. De lade ut huset på summan de blev rekommenderade efter värderingen och det blev budgivning som slutade ännu bättre än de vågat hoppas på.

Mina föräldrar är nu pensionärer och har valt att flytta från sitt stora hus i Västervik till en lägenhet centralt och istället också skaffa en lägenhet i Spanien. Jag tycker de gör helt rätt som unnar sig det och gör det de mår bäst av för att njuta och må gott. Dessutom tycker jag det är härligt att kunna åka dit och bo där när jag vill ta lite ledigt. De kommer ju vara en del hemma i Sverige också, men jag kan tro att det kommer bli mer och mer tid där nere. Men som tur är tar ju inte flygen särskilt lång tid och det finns ganska billiga flyg att få tag på så då kan man ju åka ner även över en långhelg då och då.

De har tänkt skaffa en lägenhet som har ett stort gästrum och plats för oss när vi kommer ner, för de vill ju gärna att vi kommer och hälsar på så ofta vi kan. Sen är det nog bra att inte flytta hela lasset och göra en permanent flytt helt och hållet direkt, utan känna lite på det först hur man trivs. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.